"Ние превръщаме Вашите бизнес и артистични идеи в проекти, които реализираме и допринасяме за Вашия професионален имидж и представяне."

Избор на подходяща зала

Изпратете ни своята заявка за наем на зала и наши представители ще се свържат с вас, за да ви предложат най-подходящите варианти.

Обмислете добре разпределението в помещението!
Посочените варианти на разпределение са доказано ефективни за различни по характер срещи. При всеки един от тези варианти водещият застава в централна позиция и с помощта на мултимедийния проектор илюстрира своите идеи посредством активна комуникация.

Офис

Лекторът застава до бюрото и образът се проектира на екран зад гърба му. Подходящо разположение за група не по-голяма от осем човека.

Аудитория или театър

Подходяща за големи групи, когато не очаквате продължителни дискусии. В случая от основно значение е екранът да се вижда еднакво добре от всички в аудиторията.

Стаи за конференции

  • П-образно разположена маса. За групи под 20 човека. Най-доброто разположение, когато предвиждате дискусии.
  • Една маса, централно разположена. Подходяща за дискусии, включващи 6 до 12 човека

Kласна стая

Подходящи за големи групи и продължителни срещи. Участниците могат да се виждат един друг, а масите им осигуряват работно пространство.

Амфитеатър

Най-подходящ за презентации с кратка и средна продължителност.
Присъстващите седят в полукръг около лектора, местата са разположени на различна височина. Това разположение е удачно за презентация, последвана от обсъждане на принципа въпрос-отговор.

Разполагане на мултимедийния проектор

При разполагането на проектора и екрана се постарайте да избегнете "трапецовидния" ефект и деформации на образа.

Оптимална дистанция

Разстоянието между присъстващите и екрана трябва да е не повече от 6 пъти ширината на проектирания образ, а буквите на екрана да са поне 10 см високи.

Златното правило при определяне на помещението е: подредете го според броя на присъстващите! Ако помещението е малко, хората ще се чувстват неудобно и клаустрофобично. Ако е голямо ще се разпръснат, ще се загуби усещането за сплотеност и съпричастност.

Обмислете пространството!